De woning is van oudsher de plek die beschutting en bescherming biedt. De hedendaagse woning is veel meer dan alleen het bieden van beschutting en bescherming.

Het is een plek die een thuis is. Waar je samen bent met het gezin, familie en vrienden. Waar je slaapt, eet, ontspant, studeert en werkt. Een plek waar je tot rust komt, maar die ook uitdaagt en inspireert.

De bewoner staat bij DdP-Architectuur centraal.

Wonen is een werkwoord, een activiteit. In onze ontwerpen krijgen een mix van activiteiten, die in de hedendaagse woning plaats vinden, naast elkaar en door elkaar een plek. Zo ontstaat interactie tussen de bewoners. Door functionaliteit en beleving van ruimte aan elkaar te kopĀ­pelen en door na te denken over toekomstige veranderingen in het gebruik, ontstaan duurzame woningen en ontstaat een duurzame omgeving.

Wij werken van binnen naar buiten, het programma is uitgangspunt voor het ontwerp. Door het samenspel met de omgeving ontstaat de architectonische verschijningsvorm van de woning.

Een nieuwe woning bouwen verloopt in een aantal stappen. Via onderstaande button is een flyer te downloaden waarin de stappen op een rijtje gezet zijn.

Lees meer..

Contact

DdP - Architectuur

Architect ir. Dennis de Poorter
06 12 37 37 92
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adressen

adres:
Leistraat 57 
4818 NA Breda