Architect ir. Dennis de Poorter.

DdP-Architectuur is in 2007 opgericht door architect ir. Dennis de Poorter. Zijn opleiding heeft hij genoten aan de Technische Universiteit te Eindhoven aan de faculteit Bouwkunde. Dennis de Poorter is afgestudeerd bij de vakgroep Architectuurgeschiedenis en Theorie op een project dat gefundeerd is op een sterke theoretische basis. Zijn afstudeerproject “nomadische ruimte – rizomatische processen / parkhotel Chassepark Breda” was genomineerd voor de Archiprix selectie van de TU Eindhoven.

Naast zijn studie heeft Dennis de Poorter brede kennis van de bouwpraktijk opgedaan door parallel aan de studie te werken bij architectenbureaus. Na zijn studie heeft Dennis de Poorter bij diverse gerenomeerde bureaus gewerkt als projectarchitect. Zo heeft DdP-Architectuur naast een brede theoretische en analytische basis ook een brede kennis van het bouwkundig uitwerken van architectonische projecten.

Naast DdP-Architectuur werkt Dennis de Poorter samen met Rethans Wunderle Architecture & Design uit Amsterdam onder de naam DPRW architecten.

Voor uitwerking van projecten werken we samen met diverse partners, zodat we ook projecten van grotere omvang kunnen faciliteren.

 

Contact

DdP - Architectuur

Architect ir. Dennis de Poorter
06 12 37 37 92
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adressen

adres:
Leistraat 57 
4818 NA Breda