Architect ir. Dennis de Poorter.

DdP-Architectuur is in 2007 opgericht door architect ir. Dennis de Poorter. Zijn opleiding heeft hij genoten aan de Technische Universiteit te Eindhoven aan de faculteit Bouwkunde. Dennis de Poorter is afgestudeerd bij de vakgroep Architectuurgeschiedenis en Theorie op een project dat gefundeerd is op een sterke theoretische basis. Zijn afstudeerproject “nomadische ruimte – rizomatische processen / parkhotel Chassepark Breda” was genomineerd voor de Archiprix selectie van de TU Eindhoven.

Naast zijn studie heeft Dennis de Poorter brede kennis van de bouwpraktijk opgedaan door parallel aan de studie te werken bij architectenbureaus. Na zijn studie heeft Dennis de Poorter bij diverse gerenomeerde bureaus gewerkt als projectarchitect. Zo heeft DdP-Architectuur naast een brede theoretische en analytische basis ook een brede kennis van het bouwkundig uitwerken van architectonische projecten.

 

Michal Dlugajczyk.

Michal zit in zijn laatste jaar van de zijn Masters opleiding Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam. Hij heeft zijn Bachelor gehaalt aan de Bauhaus universiteit in Weimar.

Michal heeft reeds ervaring opgedaan bij diverse bureaus in binnen en buitenland, waaronder Neutelings Riedijk. 

Michal werkt momenteel bij ddp-architectuur als assistent-ontwerper / tekenaar en geeft samen met Dennis de Poorter vorm aan de projecten die ddp-architectuur ontwerpt.

 

Contact

DdP - Architectuur Architect
ir. Dennis de Poorter
06 12 37 37 92
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adressen

bezoekadres:
Parade 14
4811 DZ Breda

postadres:
Leistraat 57 
4818 NA Breda